„Innovation is the central issue in economic prosperity”

Michael Porter

 

A támogatásban részesült startupok elszámolásaihoz (kifizetési kérelmek, illetve záró elszámolás) szükséges költségösszesítő táblázatok sablonjait az alábbi dokumentáció tartalmazza.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Quantum Leap a fentiekben letölthető dokumentumokkal kapcsolatban fenntartja a módosítás jogát. A módosításokkal kapcsolatos tájékoztatást jelen weboldalunkon követhetik figyelemmel.

 

Várjuk előminősítési kérelmét, majd - ennek sikere esetében - a jelentkezését az inkubációs támogatásra!

 

Sok sikert kívánunk a jelentkezéshez!

 

A Quantum Leap kft. a GINOP 2.1.5-15 pályázat megvalósítója Győrben.

Kedvezményezett neve: Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Kft.

Projekt címe: Quantum Leap Inkubátor Győr

Szerződött támogatás összege: 578.536.000 Forint

Támogatás mértéke: 80%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 02. 28.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.5-15-2016-00011

 

Projekt tartalmának bemutatása

 

A Quantum Leap kft. a GINOP 2.1.5-15 pályázat megvalósítója Győrben.

A Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Kft. (fióktelep és pályázati megvalósítási helyszín: 9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66., Mobilis Interaktív Központ) (továbbiakban: Quantum Leap) a GINOP 2.1.5-15 „Innovációs ökoszisztéma” című pályázaton összesen 578.536.000 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el startup projektek inkubációjának támogatására.

 

A Quantum Leap a pályázati támogatást a Széchenyi István Egyetemmel (Győr) kialakított stratégia partnerség keretében helyezi ki olyan startup projektek részére, amelyek nagy piaci potenciállal, továbbá nemzetközi piaci és befektetési perspektívával bírnak. Az inkubáció során egyik befektetési tématerület sem élvez prioritás, azonban a Győr regionális célok alapján szívesen inkubálunk többek között szoftverfejlesztéssel (pl. big data, machina learning, AI és VR), robotikával, autóipari innovációkkal és egyéb green- éa cleantechnológiákkal kapcsolatos, innovatív startupokat. Szívesen vesszük, ha a jelentkező innovátorok potens és akár piaci tapasztalattal, referenciákkal bíró csapattal és menedzsmenttel rendelkeznek. Nem gond, ha az inkubálandó startup ötletfázisban van, de fontos kimutatni a projekt skálázhatóságát és nemzetközileg progresszív technológiai hátterét, tudását.

 

A Quantum Leap, mint győri inkubátor pályázatot hirdet a GINOP-2.1.5-15-2016-00011 azonosítószámú támogatási szerződéséhez kapcsolódóan startupok részére. A projekt keretében legfeljebb 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatás nyerhető el startuponként, amelyhez – a GINOP szabályok értelmében - 20 %-os önrész igazolása szükséges a startup részéről.  Az inkubátor a megítélt támogatási összeg leaglább 20%-nak megfelelő összegű magántőke befektetést nyújt a vállalkozások részére, mellyel legfeljebb 24%-os tőkerészesedést szerezhet az inkubált startup  vállalkozásban.

Az inkubációs pályázatra történő jelentkezés két lépcsőben történik: (1) előminősítés (nem szükséges cégjogi szervezet, vállalkozás), majd (2) a Ginop pályázati formában történő pályázat, azaz inkubációs kérelem benyújtása. Az előminősítés egy online kérdőív, egy előminősítési adatlap és egy videós jelentkezés kitöltésével történik a megadott határnapokig (lásd lentebb). Ez alapján az inkubátor Vezető Testülete előminősítést végez. A sikeres előminősítést követően a kitöltött inkubációs kérelmet és a kapcsolódó mellékleteket e-mail-es formában vagy postai úton kell  eljuttatni az inkubátor részére a következő címre:

 

  •  E-mail: info@quantumleap.hu

  •  Postai cím: 1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8. 1. Emelet

 

Az inkubációs kérelem benyújtásának előfeltétele az előminősítésen való sikeres részvétel és az ezt igazoló inkubátori döntés, továbbá a startup ötletére és projektjére bejegyzett, magyarországi székhelyű vagy telephelyű vállalkozás megléte. Az előminősítés határnapjai, ameddig az adott időszakban jelentkezni lehet az előminősítésre:

 

 

2017. május 15.

2017. augusztus 31.

2017. november 30.

2018. február 28.

2018. május 31.

2018. szeptember 15.

 

A pályázaton való részvétel részletes leírását és működési modelljét, szerződési mintáit a következő letölthető dokumentáció tartalmazza.

 

A Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési Kft.

GINOP 2.1.5-15 „Innovációs ökoszisztéma (startup és spinoff)” pályázaton elnyert támogatásának megvalósítása

 

Quantum Leap Innovációs és Iparfejlesztési kft.   |   9026 Győr, Egyetem tér 1. Tudásmenedzsment Központ   |   info@quantumleap.hu

Címlap képek forrása: Vincent Fournier “Space project” (2007-2011)

Minden jog fenntartva 2015-2017.